Аграрна партія має увійти в трійку переможців на виборах до ОТГ 23 грудня 2018 року

Изображение статьи

Аграрна партія України поставила за ціль в черговий раз обігнати більшість парламентських політсил і зайняти на виборах до ОТГ 23 грудня не нижче 3-го місця. Нещодавня рейдерська навала, замовлена олігархами, не тільки не збила Партію з політичної карти України, а навпаки – дала змогу очиститись від політичних корупціонерів, здобути ще більшу повагу і підтримку людей, – впевнені аграрії. Рішення про участь у місцевих виборах було прийнято сьогодні, 3 листопада 2018 року, на XVI позачерговому З’їзді Аграрної партії, що пройшов у Батурині на Чернігівщині.

«Досить символічно, що майбутнє нашої Партії вирішується у такому легендарному краї. Місті, яке у 17-18 століттях було резиденцією гетьманів Лівобережної України. Місті, з яким пов’язані імена Івана Мазепи, Пилипа Орлика, Кирила Розумовського і багатьох інших видатних постатей. У Батурині приймали надважливі рішення, які змінювали хід історії. І саме тут Аграрна партія прийняла рішення, які зроблять нашу команду ще сильнішою, а наші шанси на перемогу – ще більшими», – наголосив Голова Аграрної партії Юрій Крутько.

Голова партії впевнений, що якісні зміни в країні можливі лише за умови перезавантаження влади. Яке відбувається у декілька етапів. «Першочергово – це вибори до ОТГ. Де Аграрна партія вже стабільно входить до трійки лідерів, випереджаючи більшість парламентських політсил. Далі – президентські та парламентські вибори. І завершиться процес перезавантаження влади місцевими виборами у 2020 році. Всі ці етапи виборів для нас надважливі. До 2020 року ми маємо привести до влади на всіх рівнях справжніх господарів, які готові взяти на себе відповідальність за долю своїх громад, за долю нашої країни», – впевнений Голова Аграрної партії Юрій Крутько.

Грудневі вибори пройдуть у 125 об'єднаних громадах. У них візьмуть участь понад 700 тисяч виборців. В Аграрній партії впевнені, що перемогти у цих виборах зможуть, в першу чергу, завдяки сильній партійній структурі.

«Всі ми чудово розуміємо, проти яких гравців виходимо. Проти нас буде і адмінресурс, і гроші олігархів, і чорні схеми. Але все це ми вже проходили і вкотре готові перемогти. Сила Аграрної партії у єдності, у чіткій і злагодженій роботі всіх наших партійних організацій. Сьогодні ми продовжуємо посилювати партійне будівництво. В тому числі, невдовзі скликаємо регіональні партійні конференції у 8 областях: Дніпропетровській, Донецькій, Закарпатській, Івано-Франківській, Луганській, Рівненській, Одеській, Львівській та Черкаській», – зазначив заступник Голови Аграрної партії Олег Корбан.

Наразі в Аграрній партії триває планова робота. «На сьогоднішній день ми чітко розуміємо, що попереду ще більші виклики і справді важка, кропітка праця. І ми до цього готові. Ми готові і до того, що нас будуть намагатись роз’єднати, адже на це олігархи задіяли чималі ресурси. І якщо вони це роблять, значить відчувають у нас загрозу старій корумпованій системі. Це нас не лякає, а навпаки – надихає боротися!» – запевнив заступник Голови Аграрної партії Володимир Федоренко.

«Зараз ми посилюємо команду Центрального апарату, яка відтепер працюватиме ще більш потужно та злагоджено і стане надійною опорою виборчої кампанії 2019 року», – додав заступник Голови Аграрної Партії Іван Чайківський.

За словами аграріїв, дуже важливим кроком стане внесення змін до Статуту Партії, профільну Тимчасову комісію щодо цього питання було утворено 19 жовтня рішенням Політичної ради. «Ці зміни необхідні, щоб більш ніхто не міг керувати партією одноосібно. Потрібно перерозподілити повноваження між керівними органами партії – звузити коло питань, які вирішує Голова і розширити повноваження колегіальних партійних органів – Президії, Політради, Ради Голів. На сьогодні Тимчасова комісія активно проводить роботу, збирає пропозиції з регіонів і готує проект змін до Статуту. Оновлений Статут Аграрної партії, сподіваюся, ми затвердимо вже у грудні», – пояснив заступник Голови Аграрної партії Алім Міщук.

В органах місцевого самоврядування аграрії вже довели, що партія здатна ефективно працювати, змінюючи життя громадян на краще тут і сьогодні. В Аграрній партії впевнені, перемоги на місцях обов’язково переростуть у перемогу на виборах до Верховної Ради у 2019 році.

«Сьогодні всі вже чудово розуміють, що найбільший шанс на парламентських виборах в того, в кого є розгалужена структура і широке представництво в органах місцевого самоврядування. Аграрна Партія має системну роботу на місцях, понад 600 районних партійних осередків у всіх регіонах України і майже п’ять тисяч депутатів у місцевих радах. Тобто у нас є та потужність, про яку тільки мріють більшість інших партій. А це, погодьтесь, яскраве свідчення того, що ми з вами на правильному шляху!» – підкреслив заступник Голови Аграрної партії Сергій Гайдай.

Аграрна партія представляє людей, які упродовж десятиліть успішно будували сучасну аграрну галузь із новітніми технологіями, давали людям роботу і зарплату. Які на своїх плечах втримали державу, коли її спіткали потрясіння і війна. І саме аграрії мають стати монолітом, який здатен сформувати національний порядок денний, – переконані в Аграрній партії.

«Ми давно вже зрозуміли, що наша сила – у єдності! Коли ми єдині, коли ми разом – ніхто не зможе збити нас із нашого шляху. Наша пріоритетна ціль – перемога у виборах до Верховної Ради 2019 року і формування потужної парламентської фракції. Таким чином ми отримаємо реальні інструменти для розбудови сильної держави, проведення ефективних реформ і покращення життя кожного громадянина України», – констатував заступник голови Аграрної партії Володимир Євдокимов

Останні новини