Аграрна партія «молодіє» і продовжує розвиватись як справжня європейська сила

Изображение статьи

Протягом цієї зими до Молодіжного крила Аграрної партії долучилося більше 3 тисяч молодих людей, а більше половини громадян, які сьогодні вступають до лав Аграрної партії – це молоді люди віком до 35 років.

Про це заявила голова Молодіжного крила Аграрної партії Анна Мадей під час XIX чергового З’їзду, який відбувся нещодавно в столичному НСК «Олімпійський».

За словами Анни Мадей, партія дійсно «молодіє» і вже сьогодні формує кадровий резерв. Це свідчить про те, що Аграрна партія є потужною політичною силою, яка рухається в проєвропейському напрямку.

«Тільки протягом цієї зими до Молодіжного крила Аграрної партії долучилося більше 3000 молодих людей. Більше 60% громадян, які сьогодні вступають до лав Аграрної партії – це молоді люди до 35 років. Партія молодіє! Партія вже сьогодні формує кадровий резерв. І це - ще один доказ, що ми - не черговий політичний проект, а впливова політична сила з більш ніж 20-річною історією і великим майбутнім. Політична сила, яка продовжує розвиватися як партія європейського типу», - наголосила під час виступу голова Молодіжного крила.

Вона зазначила, що потужне представництво молоді в партії дозволить значно посилити результат на парламентських виборах, достатньо просто повірити в молодь. Цього досі не зробила діюча влада, через що молоді перспективні українці шукають кращого життя за кордоном. За статистикою, більше половини заробітчан є молодими людьми віком до 35 років.

«На жаль, всі 28 років незалежності наша влада не вірила у молодь. Влада вірить у дорогі мерседеси у своїх автопарках, на які витрачає з держбюджету мільйони… за які могла б забезпечувати молодь доступним житлом. Влада вірить у магічну силу міжнародних кредитів, які бездумно набирає, заганяючи країну у борги. І не думає про те, що ці борги доведеться віддавати… І віддаватиме їх молодь. Влада зробила все можливе, щоб забезпечити себе королівськими маєтками і дорогими телеефірами. Але так і не спромоглася забезпечити молодь робочими місцями. Тому молодь і тікає з України», - емоційно наголосила Анна Мадей.

Вона підкреслила: найгірше в ситуації те, що цих молодих людей ніхто не змусить повернутися. «Для того, щоб заробітчани поверталися, нам треба збудувати країну, в яку захочеться повертатися, яку не захочеться покидати», - зазначила партійка.

І додала: «Сьогодні з цієї трибуни я скажу прості слова. Вірте у молодь! У нас є заряд, натхнення, віра в себе, в Аграрну партію і в Україну! Нам потрібна ваша віра. Бо тільки віра підіймає крила!»

Останні новини