Аграрна партія оновила склад керівних органів

Изображение статьи

30 січня у Києві відбувся XVIIІ позачерговий З’їзд Аграрної партії України, на який було запрошено 75 делегатів від регіональних організацій. Це було перше масштабне зібрання партійної команди в 2019 році.

Відкриваючи з’їзд Голова Аграрної партії Юрій Крутько озвучив стратегічні завдання партії на поточний рік. Зокрема, йшлося про необхідність контролю над проведенням президентських виборів, аби вони відбулися чесно та прозоро, а також про плани взяти участь у парламентських перегонах.

«На сьогоднішній день членами Аграрної партії є майже 80 тисяч людей. Це провідні фахівці у аграрній галузі, представники освітньої, медичної, правової сфери, а також спортсмени і митці. Впевнений, цією командою нам під силу здолати прохідний бар'єр на виборах до Верховної Ради та сформувати потужну фракцію. Найближчим часом відбудеться перезавантаження консультативно-дорадчих органів Аграрної Партії, що дасть можливість напрацювати якісні законодавчі ініціативи в різних сферах життєдіяльності країни», – зазначив Юрій Крутько.

Під час зібрання партійці оновили кількісний і персональний склад керівних органів партії. Зокрема, обрали та затвердили новий склад Політради партії, а також нових членів та голову Центральної контрольно-ревізійної комісії.

Також учасники зібрання обговорили про необхідність проведення чергового з’їзду та визначили кількість його делегатів.

Останні новини