Аграрна партія підбила підсумки року і визначилася з планами на майбутнє

Изображение статьи

27 грудня у Центральному офісі в Києві відбулося засідання Ради голів регіональних партійних організацій. Під час зібрання партійці підбили підсумки діяльності політичної сили в цьому році, обговорили результати виборів в об’єднаних територіальних громадах та визначили план роботи на 2019 рік.

Присутні відзначили якісну роботу регіональних осередків під час виборів в ОТГ, зокрема Хмельницьку, Тернопільську, Івано-Франківську та Черкаську: вони стали лідерами за кількістю переможців на місцевих виборах.

Також не оминули питання і про порушення під час виборів в ОТГ. Партійці розповіли, що під час голосування відбувався підкуп виборців саме від парламентських партій. Але на результат Аграрної партії це не вплинуло, оскільки в підсумку перегонів політсила увійшла в трійку лідерів поруч із БПП та Батьківщиною. Це ще раз доводить, що виборець Аграрної партії обирає конкретні дії кандидатів сьогодні та в перспективі, а не швидкі гроші.

В цілому, під час засідання, однопартійці визнали, що розгалужена система Аграрної партії та професійний підхід до роботи у громадах говорить про готовність політичної сили до участі у парламентських перегонах 2019 року.

Останні новини