Аграрна партія вже давно утвердилася як потужна політична сила, – Папський місіонер отець Василь Баглей

Изображение статьи

Представниками Аграрної партії є самодостатні люди, які відбулися в бізнесі, створили тисячі робочих місць. Партійці вже сьогодні наповнюють державний бюджет країни, вкладають душу і сили в розвиток України, тому Агарна партія вже давно утвердилася як потужна політична сила.

Про це заявив Папський місіонер отець Василь Баглей під час XIX чергового З’їзду, який відбувся нещодавно в столичному НСК «Олімпійський».

За словами Василя Баглея, партійцям не слід слухати соціологічні дослідження, а треба вірити в себе, в свої сили та розбудовувати країну.

«Шановні, згадайте, хто ви є! Подивіться на своє життя трішки з ретроспективи. Ви достойні, самодостатні люди, за якими стоїть бізнес, робочі місця. Вам це з неба не впало, і ви це умієте робити. І хто як не ви цю державу має тоді будувати, хто як не ви! Ви вже своїм життя довели, що це вам підсилу, тому ви маєте брати цю відповідальність, і йти вперед. Не слухати соціологічні дослідження, а треба повірити в себе. Треба зрозуміти, що як не ми, то ніхто більше цього не зробить», – зазначив під час виступу Папський місіонер.

Василь Баглей нагадав партійцям, що їх привело до лав Аграрної партії – а це любов до української землі та бажання, аби ця країна завтра жила краще.

Останні новини