Аграрна партія вже має перших переможців на виборах в ОТГ

Изображение статьи

23 грудня відбулися перші вибори депутатів і голів сільських, селищних і міських рад у 78 об'єднаних територіальних громадах, а також довибори у вже діючих ОТГ.

Аграрна Партія взяла активну участь у боротьбі за право захищати інтереси громадян на місцях. Так, У 1759 округах, де пройшли вибори, політсила висувала 922 кандидати.

Політологи називають місцеві вибори найчеснішими, утім, і сьогодні на виборчих дільницях мали місце порушення.

Зокрема, кандидати від Аграрної Партії у Славутьскому районі Хмельницької області "на гарячому" спіймали представників однієї з політичних сил, які намагалися купити голоси виборців перед входом на дільницю. Члени Аграрної партії також зафіксували на виборчих дільницях Хмельниччини таке порушення як відсутність громадян у виборчих списках.

Загалом, рекордною явкою виборців відзначилися Житомирська, Волинська і Черкаська області.

Підрахунок голосів триває, Аграрна партія вже має перших переможців у Київській, Хмельницькій, Волинській, Тернопільській та Кіровоградській областях.

Лідер політичної сили Юрій Крутько подякував усім виборцям, які віддали свої голоси за аграріїв.

"Дякуємо всім, хто не був байдужим до майбутнього свого населеного пункту, і прийшов на виборчі дільниці. Дякуємо кожному нашому прихильнику, які своїми голосами підтримали наших кандидатів!" – написав на своїй сторінці у Facebook Голова Аграрної Партії України.

На жаль, через запровадження воєнного стану вибори в ОТГ не відбулися у 10 областях України. Однак у центральній виборчій комісії пообіцяли: їх обов’язково перепризначать після завершення дії воєнного стану.

Останні новини