До Міжнародного дня лісу Аграрна партія озеленює Україну

Изображение статьи

Щороку 21 березня весь світ відзначає Міжнародний день лісів. В цей день в Україні стартує щорічна акція Державного агентства лісових ресурсів «Майбутнє лісу у твоїх руках». Вона триватиме протягом місяця – до Дня довкілля.

До відзначення Міжнародного дня лісу члени Аграрної партії України Катеринівського первинного осередку до відзначення Міжнародного дня лісу озеленили вулицю Широколанівську в селі Катеринівка Миколаївської області.

Партійці висадили 600 кущів самшиту, 400 саджанців сосни та туї.

Варто зазначити, що Міжнародний день лісів започаткований Генеральною Асамблеєю ООН з 2012 року.

Цей день покликаний привернути увагу до важливості значення лісів для життя на планеті, підвищити обізнаність суспільства про їх надзвичайно важливу роль. Адже ліси – це легені нашої планети, вони виробляють кисень, впливають на формування клімату землі, нейтралізують шкідливі викиди та зберігають водні ресурси.

Проблема збереження лісу стоїть сьогодні в ряду найважливіших екологічних завдань для всіх країн світу. В останні роки тенденції, пов'язані зі зменшенням лісів на Землі, викликають тривогу не тільки у екологів, але й у всього міжнародного співтовариства.

Останні новини