До уваги громадськості!

Изображение статьи

Аграрна партія України офіційно повідомляє, що 12 вересня 2018 року на позачерговому З’їзді Аграрної партії України було затверджено дострокове припинення повноважень Скоцика Віталія Євстафійовича як Голови Партії, якого ще 15 серпня 2018 року на засіданні Політичної ради Партії було виключено з членів Партії у зв’язку з грубимпорушенням ним Статуту Партії та вчиненням дій, які завдають шкоди авторитету та дискредитують керівний орган Партії та Партію в цілому.

У зв’язку з виключенням Скоцика Віталія Євстафійовича з членів Партії та припиненням його повноважень як Голови Партії, було одноголосно обрано Крутька Юрія Миколайовича Головою Аграрної партії України.

Станом на 18 жовтня 2018 року, відповідно до інформації, що міститься у Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань, Головою Аграрної партії України є Крутько Юрій Миколайович.

Підсумовуючи вищевикладене, просимо численні інформаційні провокації екс-Голови Партії – Скоцика Віталія Євстафійовича, який наразі не має жодного відношення до Аграрної партії України вважати такими, що суперечать інтересам Партії та її членів!

Останні новини