Фермерський клас стане фундаментом для будівництва нової економіки, – Анна Мадей

Изображение статьи

Вперше за роки незалежності в Україні виріс потужний фермерський клас. Саме агросектор стане фундаментом для будівництва нової української економіки.

Таку думку озвучила кандидат у народні депутати від Аграрної партії України Анна Мадей під час прямого ефіру на «UA: Українське радіо».

«Фермерський клас колись побудував США та Європу такими, як вони є зараз: справедливими, багатими, сильними, безпечними та впливовими. І в нас є віра в те, що такою буде Україна. Завдяки родючій, Богом даній українській землі і працьовитим людям аграрний сектор сьогодні – 20% ВВП і 40% валютної виручки», – зазначила кандидат у народні депутати.

За словами Анни Мадей, наразі в країні відбувається абсолютний хаос: стара влада відмовляється працювати і відкрито саботує роботу, а нова – абсолютно некомпетентна, і поки що тримає рейтинг виключно емоційний.

«За 28 років всі наші політики безупинно грабували Україну. Вкрали все – обленерго, ТЕЦи, стратегічні заводи і підприємства – все приватизоване і належить або олігархам, або політикам, або записано на їх членів сімей і коханок. Залишилась лише наша земля. Ми не можемо з вами допустити, щоб вони вкрали і нашу землю. Земля має належати українському народові», – сказала Анна Мадей.

Вона переконана, що парламентські вибори – це шанс стабілізувати ситуацію в країні. І саме відродження України почнеться з відродження українського села.

«Аграрна партія – це єдина політична сила, у списку якої немає старих обличь з сумнівною репутацією. Ми будуємо свій список не з олігархів чи їх дітей, а з тих людей, які показали за роки побудови партії, що зможуть всіма силами, вміннями та досвідом боротися за відродження українського села», – зазначила Анна Мадей.

Останні новини