Херсонська обласна організація заявила про участь у виборах до ОТГ

Изображение статьи

1 листопада 2018 року відбулось засідання виконкому Херсонської обласної партійної організації Аграрної партії України під головуванням Халупенка Миколи Володимировича, голови Херсонської обласної партійної організації. Виконавчий комітет відбувся за участю голови партії Крутька Юрія Миколайовича, заступників голови партії Корбана Олега Борисовича і Гайдая Сергія Анатолієвича та голови Кіровоградської обласної партійної організації Таровика Сергія Петровича.

Члени виконкому одноголосно підтримали стратегічні цілі керівництва Аграрної партії України щодо подальшого партійного розвитку. Як наслідок – було прийнято рішення щодо активної участі Херсонської обласної організації у майбутніх виборах до ОТГ, що відбудуться 23 грудня 2018 року.

«На останніх виборах до ОТГ в Херсонській області Аграрна партія посіла перше місце. А це підтверджує, що велика кількість людей довіряють нашій політичній силі. З кожним днем ми стаємо політично міцнішими і будемо й надалі розвивати Партію, щоб представляти і відстоювати позиції наших громадян!», - наголосив Голова партії Юрій Крутько.

Останні новини