Кіровоградська РПО провела розширене засідання виконкому за участі Голови Аграрної партії

Изображение статьи

1 лютого відбулося розширене засідання виконавчого комітету Кіровоградської обласної організації Аграрної партії України за участі Голови АПУ Юрія Крутька.

Відкриваючи засідання, Голова Аграрної партії Юрій Крутько озвучив стратегічні завдання партії на 2019 рік та розповів присутнім про поточний стан справ у партійному житті.

«З кожним днем лави Аграрної партії поповнюють талановиті та завзяті люди, які хочуть змінити Україну на краще. Я дуже радий, що розгалужена система нашої партії та професійний підхід до роботи у громадах говорить про готовність політичної сили до участі у парламентських перегонах 2019 року. Попереду на нас чекає кропітка та важка робота», – зазначив Юрій Крутько.

Голова обласної партійної організації Сергій Таровик, підсумовуючи роботу партійного активу за 2018 рік, відзначив, що за рік регіональна партійна структура зросла удвічі та значно збільшила кількість членів партії.

«На сьогоднішній день зросла кількість людей, які підтримують програмні засади Аграрної партії, і вони готові підтримати нашу партію на наступних виборах до Верховної Ради. Хочу відзначити, що Аграрна партія після вересневих буремних подій стала ще сильнішою, бо до нас приєдналося багато нових, активних та впливових українців», – доповів Сергій Таровик.

Також під час виступу Сергій Таровик приділив особливу увагу здобуткам та втратам партії під час грудневих виборів до ОТГ у 2018 році, оскільки Кіровоградської обласна партійна організація виборола третє місце серед політичних сил, що брали участь у цих виборах.

Керівництвом Кіровоградської обласної партійної організації було визначено стратегічні завдання партії на 2019 рік задля забезпечення перемоги на наступних парламентських виборах.

Останні новини