Київщина стала другим регіоном, який відвідали лідери виборчого списку Аграрної партії

Изображение статьи

Михайло Поплавський, Денис Марчук і Анна Мадей відвідали Київщину. У місті Переяслав-Хмельницький сьогодні відбулась розширена зустріч з партійним активом та громадою.

«Ці вибори - це війна за українську землю. За незалежність України! Адже все знищено і продано. Залишилась лише родюча українська земля, яку хочуть скупити, а нас залишити рабами на своїй землі. Наша мета - зберегти українські землі для наших дітей, онуків та правнуків. Заради цього Аграрна партія йде в Парламент!», - наголосив лідер виборчого списку Аграрної партії Михайло Поплавський, спілкуючись із жителями Київщини.

Лідер партійного списку зазначив, що для Аграрної партії земля і люди, які на ній працюють – це найбільша цінність. І це той основний потенціал, який ляже в основу підняття всієї економіки країни.

Відродження економіки почнеться з агросектору, який вже сьогодні складає 20% ВВП і 40% валютної виручки країни.

«Аграрна партія йде в парламент. Ми будуємо свій список не з олігархів чи їх дітей, а з тих людей, які показали за роки побудови партії, що зможуть всіма силами, вмінням та досвідом боротися за відродження українського села. Ми з вами - одна велика родина! Саме тому, заради всіх вас Аграрна партія йде в парламент! Заради простих людей, українського селянина, фермера і землероба! І саме ми повинні вирішувати, що робити з українською землею і чи продавати її. Натомість за нашими спинами уже зараз вирішують долю нашої землі не з нами, а з іноземними інвесторами!» - підкреслив Денис Марчук, №3 виборчого списку Аграрної партії до ВР, заступник голови Всеукраїнської Аграрної Ради.

Також Денис Марчук, впевнений, що відродження економіки почнеться лише з розвитку переробної промисловості. І саме аграріям треба нарешті вивести Україну з ніші сировинного додатку світу.

Анна Мадей, №4 виборчого списку, голова Молодіжного крила Аграрної партії, звертаючись до присутніх зі сцени зазначила, що представників сільської спільноти в парламенті немає вже останні 15 років. Там є аграрні барони. Але вони представляють лише інтереси агрохолдингів. Вони не опікуються проблемами мільйонів селян, а лише відмивають гроші.

«Зайдіть сьогодні в парламент. Ви там не побачите сільського лікаря, вчителя, фермера, котрий знає проблеми місцевих громад. Депутати лікуються в Ізраїлі, відпочивають на Мальдівах, їх діти вчаться у Лондоні. Депутати багатіють, а решта людей – зубожіють. І зараз ті ж відгодовані обличчя, які десятиліттями грабували нашу країну знову рвуться до корита.  Візьміть виборчі списки деяких партій (я не буду називати яких, ви то все самі добре знаєте)… так, там перша двадцятка-тридцятка – це ті люди, за якими плачуть кримінальні справи і люстрація», - наголосила Анна Мадей.

Голова Київської обласної партійної організації Аграрної партії Олег Корбан, дякуючи громаді Київщини, яка у великій кількості прийшла на зустріч, наголосив: «Якщо ми збережемо село, ми збережемо Україну. Нам не байдужа доля мільйонів людей, які проживають у сільській місцевості. Вони повинні мати представництво у головному законотворчому органі країни!»

Він підкреслив, що Аграрна партія буде робити все можливе, щоб батьки з гордістю передавали управління своїми фермерськими господарствами дітям. Щоб молодь, вивчившись на лікаря чи вчителя, з задоволенням поверталась додому в село. Щоб місто не уявляло свого життя без села, і щоб наша українська натуральна продукція була розміщена на полицях магазину.

Останні новини