Київська міська організація провела конференцію за участі Голови Аграрної партії

Изображение статьи

26 лютого відбулася конференція Київської міської регіональної організації Аграрної партії України. Крім 40 делегатів та гостей, на конференцію завітали Голова Партії – Юрій Крутько та член Президії Політради Партії – Володимир Шандра.

У своєму виступі до присутніх Голова партії Юрій Крутько зазначив, що українське суспільство активно трансформується і Аграрна партія бере в цих процесах активну участь. На виборах до місцевих рад, які проходили протягом 2016-2018 років, Аграрна партія демонструвала стабільний третій результат серед партій-переможців.

«Попереду – досягнення нашої мети – стати парламентською партією, отримавши перемогу на виборах народних депутатів України, які відбудуться у жовтні 2019 року», – зазначив Юрій Крутько

У свою чергу, член Президії Політради Партії Володимир Шандра відзначив, що партія активізує процеси підготовки, визначення стратегії та мобілізації членського складу і прихильників напередодні парламентських виборів.

Голова Київської міської організації Віктор Салюта зупинився на методах і формах роботи міської організації, завданнях районних парторганізацій.

Партійці міста Києва обговорили та визначили першочергові кроки на найближчий час та обрали делегатів на черговий ХІХ З'їзд Аграрної партії України.

Останні новини