Молодь Аграрної партії організувала в Києві безкоштовний спортивний тренінг

Изображение статьи

Активісти Молодіжного крила Аграрної партії України в рамках загальнонаціонального проекту "Тренінгова платформа" організували в Києві безкоштовний спортивний тренінг "Тренування в домашніх умовах".

На мастер-клас молодь Аграрної партії запросила сертифікованого тренера, атлета Євгенія Кузьменка, який розповів та показав учасникам заходу, як правильно займатися спортом без додаткового обладнання у домашніх умовах.

За словами Євгенія Кузьменка, який має за плечами вісім років спортивного досвіду, з яких чотири роки працює персональним тренером, ефективність тренувань залежить від мотивації. Краса чи здоров’я – варто обрати свою ціль й чітко йти до неї.

"Для досягнення кращих результатів, вправи варто виконувати правильно. Питання частоти та тривалості занять, а також температурного режиму визначаються індивідуально для кожного. Немає правил відносно того, коли краще займатися: зранку чи ввечері", – говорить Євгеній Кузьменко.

Однак, тренер не рекомендує фізичні вправи за дві години до сну.

Також на тренінгу були обговорені основні аспекти здорового харчування. Адже, за словами спортсмена, без збалансованого харчування та правильного планування прийняття їжі не вдасться досягнути бажаного результату.

Наприкінці зустрічі кожен отримав подарунок – універсальну програму для тренувань в домашніх умовах.

"Цей тренінг викликав неабиякий інтерес. Приємно, що молодь України цікавиться спортом. Дякую за пізнавальний майстер-клас!", – зазначила член Президії, Голова Ради з питань молодіжної політики Аграрної партії України Анна Мадей.

Останні новини