Михайло Поплавський: Доля країни вирішується не тільки у парламенті, а й на місцях

Изображение статьи

Лідер виборчого списку Аграрної партії України до Верховної Ради Михайло Поплавський вважає, що політична сила бере участь у виборах до об’єднаних територіальних громадах, щоб захистити інтереси селян.

«Сьогодні важливий день для мешканців українських сіл і невеликих містечок – відбуваються перші вибори депутатів сільських, селищних, міських рад і голів об’єднаних територіальних громад у 66 ОТГ. Аграрна партія України, лідером якої я маю честь бути, на попередніх виборах продемонструвала гарні результати, наші представники достойно працюють, захищаючи інтереси селян», – зазначив Михайло Поплавський.

За його словами, прогрес, досягнутий Аграрною партією за час роботи її членів в ОТГ, необхідно закріпити і продовжити рух у напрацьованих напрямках.

«В Аграрної партії вже є стала структура в областях, ми знаємо, як працювати на місцях і найголовніше: ми хочемо, щоб українське село розквітло, а люди, які тут живуть і працюють, стали заможними. Ми прагнемо створити в селі такі умови, щоб наша молодь лишалася працювати тут, а не тікала за кордон. Ии добре розуміємо, що доля країни вирішується не тільки у парламенті, а й на місцях! Тому я і закликаю голосувати саме за нашу партію. Бо лише ми знаємо всі ваші проблеми і вміємо їх вирішувати», – вважає політик. 

Нагадаємо, у неділю, 30 червня, відбудуться вибори у 99 об’єднаних територіальних громадах. З них – у 66 ОТГ вибори відбудуться вперше, у 33 громадах призначені довибори.

Аграрна партія висуває на цих виборах майже півтори тисячі кандидатів на депутатів та голів громад. Найбільша кількість висуванців від Аграрної партії – у Миколаївській, Чернігівській, Київській, Вінницькій, Запорізькій та Сумській областях.

Останні новини