Михайло Поплавський: Потрібно дати бій мафії, яка хоче скупити українські землі

Изображение статьи

Першочергове завдання для Аграрної партії – зупинити тіньовий продаж земель та провести інвентаризацію земельних ресурсів. Про це заявив лідер виборчого списку Аграрної партії Михайло Поплавський під час всеукраїнського передвиборчого туру в Одесі.

«На сьогоднішній день внутрішні і зовнішні вороги хочуть скупити всю українську землю, а селян та фермерів хочуть зробити рабами на ній. Тому нам потрібно об’єднатися, згрупуватися і дати бій мафії, яка хоче скупити наші українські землі», - зауважив Михайло Поплавський під час ефіру на одному з одеських телеканалів.

За його словами, наразі в Україні не можна відкривати ринок землі, оскільки це небезпечно: «я, як аграрій знаю, якщо зараз відкрити вільний ринок землі, то ця реформа знищить фермерів і селян. Спочатку необіхно прийняти необхідну законодавчу базу для захисту української землі та зробити оцінку земель, на яку, до речі, знадобиться 2-3 роки. І відкривати ринок землі потрібно з урахуванням думки селян», - зауважив Михайло Поплавський.

За його словами, жителів українських сіл хвилюють економічне становище, безробіття, закриття шкіл та садочків, стан доріг. Однак, селян ніхто не чує.

«Сьогодні проблемами села майже ніхто не займається. Фермерам потрібно дати пільги, аби вони піднялися з колін. Потрібно розвивати соціальну та культурну сфери, забезпечити робочими місцями селян та обов’язково дати підтримку малому та середньому бізнесу. Нам необхідно зробити все, щоб українські села нарешті почали оживати», - сказав Михайло Поплавський.

Лідер виборчого списку Аграрної партії Михайло Поплавський впевнений у перемозі Аграрної партії на парламентських виборах: «Я бачу велику перспективу в Аграрній партії, у неї незаплямована репутація. Чому я веду Аграрну партію до перемоги? Тому що я сам селянин та аграрій. І разом з підтримкою жителів села ми зможемо виграти бій за українську землю, яка з приходом до влади політичних проектів-одноденок може перетворитися на ресурс для кишень олігархів», - підсумував лідер списку Аграрної партії Михайло Поплавський.

Нагадаємо, 15 червня лідери виборчого списку Аграрної партії України Михайло Поплавський, Лілія Бортич, Денис Марчук і Анна Мадей розпочали всеукраїнський передвиборчий тур. Одещина стала першим регіоном, який відвідали партійці.

Останні новини