Михайло Поплавський та Олег Винник розпочали всеукраїнський тур на підтримку Аграрної партії

Изображение статьи

Лідер виборчого списку Аграрної партії до Верховної Ради Михайло Поплавський разом з українським співаком Олегом Винником 4 липня розпочали всеукраїнський тур на підтримку Аграрної партії із міста Фастова.

Під час брифінгу Михайло Поплавський заявив, що нинішній владі не цікаві 10 мільйонів українців, які проживають у селах. Аграрний бізнес – це локомотив української економіки, оскільки 20% ВВП і 40% валютної виручки дає саме агробізнес.

«Сьогодні ми з Олегом прийняли рішення, як українці, як два генетичні українці, як патріоти і люди, які вийшли з села. Заради наших батьків, які важко працювали на цій землі, заради наших покійних батьків. Заради наших дітей і онуків – розпочинаємо тур, щоб Аграрна партія в аграрній країні була номер один. І партією влади. Щоб села були, як в Європі – європейські», – зазначив лідер виборчого списку.

Відповідаючи на запитання журналістів, Олег Винник зазначив, що у політику поки що не збирається, але підтримує аграріїв, аби життя людей в селах змінилося на краще.

«Я є політично обізнаною людиною і політична ситуація в Україні завжди була мені цікавою. Для мене дуже важливо довіряти людині. Коли я дізнався, що Михайло Поплавський очолив виборчий список Аграрної партії, я зрозумів, кому тепер я можу довіряти. Я знаю Михайла Поплавського немалий час. Я знаю, що він робить все достойно. Ради без аграріїв не може бути взагалі, бо Україна - аграрна держава. Тому підтримую того, хто йде за свою землю і свою державу. Я вважаю честю, допомогти нашій державі, аби у парламенті представляли інтереси простих людей такі гідні люди, як члени Аграрної партії», – зазначив співак.

«Я веду Аграрну партію до перемоги на парламентських виборах. Чому саме так? Бо я сам, в першу чергу, селянин і аграрій. І разом з підтримкою жителів села ми зможемо виграти бій за українську землю, яка з приходом до влади політичних проектів-одноденок може перетворитися на ресурс для кишень олігархів», - саме так окреслив курс на майбутнє лідер списку Аграрної партії.

Михайло Поплавський та Олег Винник зустрітися з українцями планують у восьми областях України – наступним пунктом стане місто Южне Одеської області вже 6 липня.

Останні новини