Михайло Поплавський та Олег Винник відвідали Черкащину

Изображение статьи

Золотоноша стала четвертим містом, яке відвідали лідер виборчого списку Михайло Поплавський та співак Олег Винник у межах Всеукраїнського туру на підтримку Аграрної партії України.

Перед початком концерту зірки провели брифінг для журналістів Черкаської області, під час якого детально обґрунтували своє рішення підтримувати Аграрну партію України.

«Ми – два патріоти, які виросли в селі і знають проблеми села. Заради наших батьків, які важко працювали на цій землі, заради наших дітей і онуків – ми розпочали тур на підтримку Аграрної партії України, щоб ця політична сила в аграрній країні була номер один. Ми хочемо, щоб наші села були заможними та процвітаючими», – розповів Михайло Поплавський

Лідер виборчого списку зазначив, що для Аграрної партії земля і люди, які на ній працюють – це найбільша цінність. І це той основний потенціал, який ляже в основу підняття всієї економіки країни.

«Парламенту без аграріїв не може бути взагалі, бо Україна – аграрна держава. Тому підтримую того, хто йде за свою землю і свою державу. Я підтримую Аграрну партію тому, що мені близька їхня ідеологія. Мені дійсно хочеться, щоб наша сільська молодь не їхала в Європу, а навпаки, наше село стало європейським. Тому потрібно робити нашу країну багатою і сильною», – констатував Олег Винник.

Співак переконаний, що Аграрна партія сьогодні – це єдина партія, яка віддає шану українським селянам, щиро опікується проблемами цих людей, а головне – може змінити їхнє життя на краще.

Наступний візит Михайла Поплавського та Олега Винника у межах Всеукраїнського туру на підтримку Аграрної партії України відбудеться 11 липня у місті Крижопіль Вінницької області.

Останні новини