Михайло Поплавський та Олег Винник відвідали Чернігівщину

Изображение статьи

Попри небувалу зливу передвиборчий тур Михайла Поплавського та Олега Винника на підтримку Аграрної партії у Прилуках, що на Чернігівщині, відбувся.

Центральна площа у місті була вщент заповнена глядачами, які й у негоду принесли своїм кумирам квіти, подарунки та посмішки. Навіть за приблизними підрахунками – концерт відвідали кілька десятків тисяч прилучан та гостей міста. Хоча, щоб свято музики та позитиву стало можливим – організаторам таки довелося докласти чимало зусиль, аби запрацювала техніка та не було збоїв. Через що початок концерту довелося відкласти на півтори години. За що співакам довелося перепрошувати у журналістів та глядачів.

Перед стартом творчої програми вони дали прес-конференцію і розповіли, чому підтримують Аграрну партію.

Лідер Аграрної партії України Михайло Поплавський зауважив – соціологи даремно оминають своєю увагою аграріїв, бо вони нині користуються неабиякою підтримкою селян. Аграрна партія нині представляє величезну аудиторію – від 10 до 17 млн українців.

«На сьогодні в селах Аграрну партію підтримують 19% виборців. Взяти 91 об‘єднану територіальну громаду, де пройшли вибори – ми набрали 14%. Ми на другому місці вийшли. Це є результат! І на сьогоднішній день ми плануємо, що ми виходимо на друге місце», - ділиться даними перший номер Аграрної партії.

Михайло Поплавський переконаний – представляти інтереси селян у Верховній Раді повинна тільки Аграрна партія, як єдина політсила, яка близька саме цій категорії людей.

Він зауважує – офіційний рейтинг партії по Україні нині є соціологічним феноменом – на рівні 4,1%. І це ще не межа. Бо кожного дня проходять заходи та зустрічі з людьми. Українці виявляють величезну цікавість до аграрного бренду, тим більше, що ця партія відстоює позицію захисту земель, цивілізованого обігу ріллі, економічну підтримку з боку держави малих та середніх фермерських господарств тощо. Саме аграрно-промисловий комплекс у буквальному сенсі годує країну. Лишилося тільки зробити його ефективним, в тому числі й для тих, хто на цій землі працює.

Олег Винник, в свою чергу, вважає, що нині варто розвивати саме аграрну складову України, її села та містечка. Вкладати в них душу, кошти й сили. Тільки тоді наша країна стане по-справжньому заможною та сильною.

«Я зараз почав звертати увагу на те, як мої колеги їдуть в політику. Вони щось хочуть зробити, змінити якість життя тут. Тому хочу відповісти усім моїм критикам: мені дуже важливо, щоб кожен відповідав за свою справу. І якщо ти можеш щось зробити в цій країні і хочеш, то роби! Сьогодні є шанс для всіх в нашій країні це зробити. От тому я й тут – з Аграрною партією», - зазначив Олег Винник.

Наступна зустріч та спілкування з громадою для Михайла Поплавського та Олега Винника відбудеться за кілька днів у Борисполі та Кропивницькому.

Останні новини