Миколаївщина стала третім регіоном, який відвідали Михайло Поплавський та Олег Винник

Изображение статьи

Вознесенськ стало третім містом, яке відвідали лідер виборчого списку Михайло Поплавський та співак Олег Винник у межах Всеукраїнського туру на підтримку Аграрної партії України. Виступ зіркового тандему зібрав на стадіоні понад 50 тисяч прихильників із різних районів Миколаївщини.

Перед початком концерту зірки провели брифінг для журналістів Миколаївської області, під час якого детально обґрунтували своє рішення підтримувати Аграрну партію України.

«Я представляю інтереси Аграрної партії, щоб мати змогу, перш за все, покінчити з тим безладом, який панує на українській землі. Потрібно працювати над створенням кадастру землі, державного банку, щоб забезпечити прозорість земельного ринку на державному рівні. Близько 30,5 млн га землі в Україні належить пайовикам, 10 млн га – у державній власності, але є більше 3,5 млн га земель на «чорному ринку», які не враховані ніде. Це становить небезпеку і ми повинні це зупинити, щоб захистити українські землі, село, підтримати малий та середній бізнес, фермерські господарства і аграрний сектор у цілому, адже саме аграрний сектор в нашій країні – локомотив економіки», - наголосив Михайло Поплавський.

Аграрну партію він назвав партією миру, партією, яка об’єднує народ. А сьогоднішні вибори до Верховної Ради – це війна за українські землі.

«У нашої країни є величезний потенціал, який можна розвивати та збагачувати. Я мрію, щоб Україна розвивалася. Знаю не з чуток, як люди в селах живуть за межею бідності, влада про них не дбає, вони фактично виживають. Тому політика Аграрної партії мені близька та зрозуміла й саме тому я вирішив її підтримати», - зазначив Олег Винник.

Під час концерту Михайло Поплавський висловив підтримку голові Миколаївської обласної організації Аграрної партії України, кандидатові в народні депутати від 131-го виборчого округу Анатолію Гасюку.

«Стати на захист аграріїв і селян – рішення відчайдушне та сміливе. Тому я щиро вдячний Михайлові Поплавському та Олегові Виннику за таку підтримку, за привернення уваги до проблем українського села. Адже нечасто в нашій місцевості можемо бачити зірок такого масштабу, які б, до всього, виступали на нашу підтримку. На аграріїв у державі не звертають уваги, не чекають у владі наших представників. Ми практично самотужки долаємо труднощі та вирішуємо тисячі проблем. Тож маю надію, що лідер виборчого списку від Аграрної партії Михайло Михайлович Поплавський за підтримки виборців приведе нас до Верховної Ради, і ми, нарешті, почнемо усувати проблеми та відроджувати села, аграрний сектор, а разом із тим і економіку країни», – наголосив Анатолій Гасюк.

Останні новини