«Перемога Аграрної партії стане сенсацією», – Олег Корбан

Изображение статьи

Аграрна партія України (АПУ) переможе на дострокових виборах у Верховну Раду, бо має відмінне резюме і довіру людей. Про це сьогодні під час з’їзду політичної сили заявив голова виборчої кампанії Аграрної партії України Олег Корбан.

«У нас за плечима – 5 місце на місцевих виборах 2015 року і 7,5% від загальної кількості мандатів. 3 місце за кількістю сільських селищних і міських голів. За загальними результатами останніх трьох років ми – в трійці лідерів на всіх виборах. А півроку тому Аграрна партія стала першою і єдиною позапарламентської політичної партією, яка здобула перемогу на виборах до об'єднаних територіальних громадах», - сказав Олег Корбан.

Виборець Аграрної партії – це «одноповерхова Україна» - селища, містечка і хутори, куди не доходять поважні соціологи. Тому реальні рейтинги партії не об’єктивні.

«Напередодні виборів в ОТГ соціологи малювали Аграрній партії 1% або зовсім не враховували. А ми ті вибори виграли. Так само буде і зараз. Для багатьох перемога Аграрної партії буде сенсацією. За нашою перемогою – точний виважений розрахунок,» - зауважив партієць.

Зі слів Олега Корбана, вже сьогодні Аграрній партії стрімко переходить мандат довіри селян.

«В останні декілька виборчих кампаній головними улюбленцями українського села були Юлія Тимошенко і Олег Ляшко. Її любили за косу, його – за вила. Це добре відомі нам знаряддя праці в полі! Але ані Тимошенко, ані Ляшко не виправдали сподівань. Вони і їхні партії втратили довіру народу, що і показали президентські вибори. І зараз рейтинги Тимошенко і Ляшка продовжують стрімке падіння. Вони бояться нас і намагаються завадити, як це було днями в Чернігівській області», - зазначив голова виборчої кампанії АПУ.

Сьогодні Аграрна партія підійшла до позачергових парламентських виборів у повній бойовій готовності.

«У нас є потужна мережа місцевих організацій, які з 2015 року безперервно беруть участь у виборчих кампаніях. Подивіться на результат пана Смешка. З нуля до 6% за кілька місяців завдяки Гордону, Комаровському і Дудю. В нас немає Гордону з Дудьом, але в нас є люди, до яких ми адресно звертаємось. І вони нас чують, бо ми не обманюємо. У Аграрної партії є те, чого нема і ніколи не буде у пана Смешка, - 70 тисяч партійців. Не паперових, не куплених, а справжніх активістів», - додав він.

Зі слів голови виборчої кампанії АПУ, сімнадцяти мільйонам українців потрібна партія людей від землі, а не партія ділків чи агробаронів.

«Наша політична сила повністю відповідає запиту суспільства. Фундамент Аграрної партії - це малий і середній аграрний бізнес. Це люди які мають реальний авторитет на місцях. Захист інтересів і потреб селянства – це те, з чим ми йдемо до людей», - резюмував Олег Корбан.

Останні новини