Представники Аграрної партії вшанували пам’ять Героїв Небесної Сотні

Изображение статьи

20 лютого у Центральному офісі Аграрної партії України під час засідання Ради голів партійці хвилиною мовчання вшанували пам’ять Героїв Небесної Сотні.

«Сьогодні ми вшановуємо пам’ять українців, які у мирний час віддали своє життя за майбутнє України. Ми згадуємо героїзм і самовідвагу кожного з них, їхні мужність і силу духу, що змінили хід подій 2014 року. На жаль, ця сторінка сучасної історії написана кров’ю. Лише вдуматися: наймолодшому загиблому Назару Войтовичу з Тернопільщини було лише 17 років. Світла й щира дитина, у якої ще попереду ціле життя. Але снайперська куля його зупинила. До землі вклоняємося перед подвигом Героїв Небесної Сотні», – зазначив голова Аграрної партії України Юрій Крутько.

107 патріотів полягли під час Революції Гідності на Майдані Незалежності за те, щоб сьогодні українці мали можливість рухатись і розвиватись в унісон з європейськими цінностями – незалежно і самостійно.

Зазначимо, 20 лютого 2014 року – офіційна дата початку російської збройної агресії. Саме в цей день Росія здійснила міжнародний злочин, порушила базові принципи міжнародного права, посягнувши на суверенітет України. Грубо порушуючи територіальну цілісність, російські війська розпочали окупацію Криму.

Останні новини