Привітання з Днем Гідності та Свободи

Изображение статьи

Гідність і свобода - основа формування будь-якої нації. Історично так склалось, що ми завжди виборювали власну свободу, незалежність, гідність та єдність. Але саме сьогоднішній день докорінно змінив життя багатьох українців, їх бачення себе і держави вцілому.

Дуже символічно, що загальнодержавний День Гідності і Свободи співпадає з християнським святом – Собором Архистратига Михаїла. Адже саме він є захисником Божої слави, який повстав проти зла і переміг його. І саме з Божою допомогою і ми здолали те зло, яке хотіло знищити Україну. Сьогодні ми вшануваємо боротьбу всіх українців різних часів та епох. Всіх хто не тільки силами, а й втраченим життям продемонстрував своє бажання жити у вільній, демократичній та суверенній державі!

Ми не маємо жодних сумнівів про наші спільні наміри відносно формування демократичної та успішної України. Але ми повинні розуміти, що державу будує кожен із нас своїми думками, вчинками та своєю працею!

Аграрна партія України бажає всім віри, сили духу та успішної реалізацій усіх цілей! Нехай буде мирне небо над українською землею, добробут й родинна злагода у домівках! Нехай всі важкі часи назавжди залишаються в минулому, а в кожній українській родині панує спокій та радість!

Вічна слава Героям, що полягли за свободу рідної землі! Слава Україні! Слава її Героям!

Останні новини