«Сьогодні я тут не як артист, а як людина, яка хоче змін в країні», – Олег Винник

Изображение статьи

18 липня до Борисполя приїхав зірковий дует: Михайло Поплавський та Олег Винник дали святковий концерт на Європейській площі міста, а перед тим – поспілкувалися з журналістами.

З того часу, як Олег Винник оголосив про підтримку Аграрної партії, лише ледачий не обговорював таке рішення відомого співака. Утім, за його словами, все просто – потрібно робити справжні вчинки для своєї рідної землі, саме тому він поруч з аграріями.

«Сьогодні історичний момент. У всіх має бути величезна відповідальність за майбутнє України, тому наразі я виступаю не як артист, а як свідомий громадянин. Я заробляв гроші в Європі, але сплачував податки в Україну. В Європі кредити на житло дають максимум під 2,5%, а в Україні, де люди в селах живуть за межею бідності – під 25%! Це нонсенс! Я хочу, щоб українці жили, а не виживали. Чому Україна займає 2 місце з експорту зерна в світі, а українці бідують?! У нашої країни є величезний потенціал, який можна розвивати та збагачувати. Тому ідеологія Аграрної партії мені близька та зрозуміла», – констатував співак.

Він не даремно підтримав лідера Аграрної партії Михайла Поплавського. «Коли я прийшов в університет культури, я відчув європейський дух у цьому закладі, я зрозумів, що тут люди навчаються і працюють за європейськими стандартами. Тому для мене Михайло Поплавський – це людина справи, і я йому довіряю», – зізнався Олег Винник.

Лідер аграріїв Михайло Поплавський наголошує: підтримка села – це шлях до розвитку країни. Тому 10 мільйонів українських селян повинні мати власне представництво у найвищому законотворчому органі країни.

«Ми йдемо до парламенту не з порожніми руками. Ми чітко знаємо, що сьогодні потрібно українському селу. Податкові канікули для підприємств, зареєстрованих у сільській місцевості, потрійна ставка для освітян і медиків села, забезпечення їх житлом, 70% податків – у розпорядженні громад, повірте – це першочергові кроки, які дозволять українським селам відчути нову якість життя», – зауважив лідер виборчого списку.

Під час концерту Михайло Поплавський висловив підтримку кандидату у народні депутати від Аграрної партії України від №98 виборчого округу Валерію Мартишко.

«Прийнявши для себе непросте рішення йти на вибори кандидатом у народні депутати України разом з Аграрною партією я чітко усвідомив, що попереду нелегкий шлях становлення і розвитку нашої країни. Саме від нас з вами залежить майбутнє України. Сьогодні, коли ми всі переживаємо складний період своєї історії, не можна стояти осторонь, байдуже спостерігати і плекати надії на те, що хтось вирішить наші проблеми. Ніхто, крім нас, цього не зробить. За аграріями і справжніми господарями – майбутнє!» – заявив Валерій Мартишко.

Передвиборчий тур лідера Аграрної партії України Михайла Поплавського та співака Олега Винника добігає кінця. Останнє місто, яке відвідають прихильники Аграрної партії 19 липня – Кропивницький.

Останні новини