Вінниччина зустріла Михайла Поплавського та Олега Винника багатотисячним зібранням

Изображение статьи

Всеукраїнський передвиборчий тур Михайла Поплавського та Олега Винника на підтримку Аграрної партії триває.

Виступ зіркового тандему у місті Крижопіль зібрав понад 25 тисяч прихильників із різних районів Вінниччини.

Перед початком концерту зірки провели брифінг для журналістів Вінницької області, під час якого детально обґрунтували своє рішення підтримувати Аграрну партію України.

Як зазначив Михайло Поплавський, який очолює список Аграрної партії, сьогоднішні вибори до Верховної Ради – це війна за українські землі.

«Ми повинні зберегти українські чорноземи, село, людей, які там проживають. Ми хочемо, аби жити в селі стало престижно. Всі ми знаємо, що Україна – це аграрна держава. Тож, хто за перспективу розвитку держави – той проголосує за Аграрну партію», – зазначив Михайло Поплавський.

У свою чергу Олег Винник зазначив, що вже об’їхав із концертами на підтримку Аграрної партії третину українських регіонів. Тури на підтримку політичної сили – це передусім спосіб виразити свою громадянську позицію і висловити особисту підтримку Михайлу Поплавському.

«Я – не політик, але те, на що я зараз погодився, мені це близько по духу. Бо я в виріс в селі. І я дуже вірю в Аграрну партію на чолі з Михайлом Поплавським. Я переконаний, Аграрна партія сьогодні – це єдина партія, яка віддає шану українським селянам, щиро опікується проблемами цих людей», – розповів Олег Винник.

Наступний візит Михайла Поплавського та Олега Винника у межах Всеукраїнського туру на підтримку Аграрної партії України відбудеться 12 липня у місті Старокостянтинів, Хмельницької області.

Останні новини