Володимир Федоренко зустрівся з екс-прем’єром Польщі Казімежом Марцинкевичем

Изображение статьи

Під час перебування в Польщі заступник голови Аграрної партії України, голова Житомирської регіональної організації Володимир Федоренко зустрівся з екс-прем’єром Польщі Казімежом Марцинкевичем.

У центрі уваги під час розмови, окрім політичної ситуації в Україні напередодні президентських виборів, було впровадження ефективних реформ в країні, зокрема децентралізації.

Казімеж Марцинкевич поділився досвідом децентралізації в Польщі, розповів про систему та історію становлення місцевого самоврядування в країні.

Колишній прем’єр наголосив, що Польща є надійний партнером України, і співробітництво між сторонами буде продовжуватися та розвиватися на взаємовигідних умовах.

У відповідь заступник голови Аграрної партії запросив з робочим візитом Казімежа Марцинкевича до України. Найближчим часом планується зустріч з колишнім прем’єром Польщі вже в Києві.

«Досвід польських колег може якнайкраще допомогти нашим громадам пришвидшити впровадження децентралізації. У нас є можливість використати на наших теренах країни все найкраще, що можна взяти з досвіду роботи місцевого самоврядування Польщі. Дякую екс-прем’єрові Польщі Казімежу Марцинкевичу за приємну зустріч і цікаве спілкування! З радістю запрошуємо Вас в гості до Украіни!» – зауважив Володимир Федоренко.

Зазначимо, Казімеж Марцинкевич – польський політик, в 2005-2006 роках був прем'єр-міністром в польському уряді.

Останні новини