«Я – селюк, і цим пишаюся», – Михайло Поплавський

Изображение статьи

Лідер виборчого списку Аграрної партії України (АПУ) до Верховної Ради Михайло Поплавський вважає, що боротьбу за українське село має виграти саме Аграрна партія.

Про це він заявив на ХХІ позачерговому З’їзді Аграрної партії України.

«Журналісти називають мене головним селюком України. І кажуть, що я приїхав з села в місто, а село з мене не вийшло. Я щасливий тим, що село з мене не вийшло. Я дуже люблю українське село. Хвала рукам, що пахнуть хлібом!», – наголосив Михайло Поплавський і зазначив, що для нього є великою честю і відповідальністю очолити виборчий список АПУ.

Аграрна партія – партія номер 1 в Україні, ректор Київського національного університету культури і мистецтв.

«Ми ідемо у Верховну раду, щоб перемагати, а не просто дискутувати. Відстоювати інтереси кожного українця. Боротися за наше українське село. Все знищено. Продано. Залишилася тільки наша родюча українська земля, яку хочуть скупити, а нас залишити рабами на нашій землі», - підкреслив лідер списку.

Зберегти українські землі, аналогів яким немає у світі, – це стратегічне завдання національної безпеки України, а передусім, і Аграрної партії. Тому ці вибори – війна за українську землю, за незалежність України, вважає Михайло Поплавський.

На його думку, заради збереження українських земель Аграрна партія має іти і перемагати: «Це наша історична місія!»

Нагадаємо, 9 червня 2019 року Аграрна партія України презентувала виборчий список кандидатів до Верховної Ради, який очолив Михайло Поплавський.

Останні новини