Заява до правоохоронних органів

Изображение статьи

Аграрна партія України повідомляє, що 30 жовтня 2018 року змушена була звернутися до Національної поліції України з ЗАЯВОЮ ПРО ЗЛОЧИН (вхідний № 34741)!

29 жовтня 2018 року інвентаризаційною комісією Центрального апарату Аграрної партії України, створеною Головою Партії розпорядженням від 26 жовтня 2018 року № 204 було виявлено та зафіксовано відповідним актом відсутність Статуту, установчих документів і печатки Аграрної партії України у приміщенні, орендованому Аграрною партією України, за адресою: м. Київ, вул. Васильківська, 37.

У зв’язку із ситуацією, що склалась сьогодні навколо Аграрної партії України, пов’язаної із категоричним небажанням екс-голови Партії Скоциком В.Є. визнавати легітимність новообраного лідера Партії та публічною демонстрацією своєї необґрунтованої агресивної позиції шляхом проведення мітингів під Міністерством юстиції України із вимогою скасувати державну реєстрацію змін у складі керівних партійних органів, незаконно скликаного з’їзду, поширення неправдивої інформації у засобах масової інформації та соціальних мережах, є підстави вважати, що саме екс-головою Партії було привласнено статут, установчі документи та печатку партії.

Аграрна партія України на чолі з Головою Крутьком Ю.М. вживає всіх можливих та необхідних заходів щодо захисту законних прав та інтересів Аграрної партії України та її партійців.

Останні новини