Середа, 09 вересня 2015 17:01

Кукурудза - королева полів

Жовтенька струнка та має світову шану, бо корисна, смачна та прибуткова. Зробити з неї можна як купу смаколиків, так і приміром пальне та навіть клей. Так так! Це все про кукурудзу! Як до королеви полів ставляться українські аграрії та куди…
Середа, 26 серпня 2015 09:48

Зненацька на з'їзд

2 етап 5-го з’їзду Аграрної партії України –ми не могли пропустити. «Аграрний вектор» завітав у гості до аграріїв, але не з пустими руками, а з повним кошиком продуктів, і були приємно здивовані дізнаючись чим снідають аграрії та які спогади навіює…
Гостреньке про ПДВ. Баталії навколо цієї теми тривають вже досить довго. Ми відстояли свою позицію, та все ж , які ньюанси існують сьогодні? Аграрний Вектор дослідив як працює спецрежим ПДВ і куди аграрії можуть витрачати зекономлені кошти? 
Четвер, 13 серпня 2015 15:51

А льон цвіте синьо, синьо…

Сьогодні галузь льонарства на жаль не в пошані, лише в деяких регіонах можна продивитись як же цвіте прибуткова квітка. Що можна зробити з льону і як підійняти галузь ? А розібратися в цьому нам допоможе Віталій Скоцик- Лідер аграрної Партії…
Коні супроводжували людей з самих прадавніх часів. На полі – кінь допомагав сіяти, у бою – захищав. Пізніше – на початку 20 століття, коні стали олімпійськими спортсменами. Для українців кінь лишався основним транспортом і робочою силою майже до початку двадцятого…
Що, по чім? Аграрний вектор побував на найбільших ринках. Як торгівля рятує сільгоспвиробників та українців? Коли продавці готові добряче скинути ціну? Та про рейтинг найбільших ринків світу.
Через нерозумну політику в Україні можуть зникнути невеликі ферми. Чому це стосується кожного з нас? Від чого залежиться вартість продуктів, які ми щодня купуємо у магазинах? Про це у передачі "Аграрний вектор".
Україна переживає справжню революцію на ринку праці. А ви знаєте, який фах стане найбільш затребуваним серед роботодавців наступні десятиліття? Проект дослідив можливості аграрної освіти в Україні та назвав популярні професії майбутнього.
З давніх давен українці вважали молоко джерелом сили. Його пили, щоб покращити здоров'я і просто здобути сили. Корову у сім'ї називали "годувальницею". Скільки зусиль коштує склянка молока? Де вивели першу українську породу молочних корів? Скільки молока випиває кожен українець, і…
Село – душа нашої держави. Село зберігає традиції, культуру. Село годує українців. І все, що лежить на полицях у магазинах у більшості – важка праця не великого підприємства, а простого селянина. То чому ж щороку з карти України зникає до…
Сторінка 1 із 2