Аграрна партія проти існування інституту президенства в Україні, – Олег Корбан

Изображение статьи

Аграрна партія України проти існування інституту президенства в Україні. Партійці виступають за парламентську систему влади, і мають намір декларувати цю позицію через зміни в Конституції. Про це заявив заступник голови Аграрної партії України Олег Корбан під час ХІХ чергового З’їзду Партії.

«Аграрна партія - за парламентську систему влади в Україні, тому ми не приймаємо участі в президентських виборах, і будемо декларувати цю позицію через зміни в Конституції, в період парламентських перегонів, і в період, коли ми будемо присутні в Верховній Раді України», - заявив заступник голови Аграрної партії.

Водночас, Олег Кобран зазначив, що Аграрна партія контролюватиме прозорість та чесність проходження виборів Президента України через свої місцеві партійні організації.

Щодо участі Аграрної партії у виборах до Верховної Ради Олег Корбан заявив, що це головне випробування Аграрної партії на сьогоднішньому етапі її життя. Однак, у Партії є достатній матеріальний ресурс, відсутній негативний рейтинг, та найголовніше – у Партії є бажання змінити життя українців на краще.

«На цю хвилину ми, як ніколи, готові до старту парламентських перегонів. Вже сьогодні йде кропітка робота над формуванням виборчої стратегії і тактики партії. Ці плани повинні бути скориговані відразу після президентських виборів, тому що основні очікування нашого виборця можуть бути докорінно змінені в залежності від того, хто стане Президентом України», – наголосив Олег Корбан.

Із травня Аграрна партія планує дати старт парламентській компанії з відповідними головними політичними меседжами, які саме зараз турбують наше суспільство, а саме: яким шляхом повинна йти держава, чиї інтереси повинні відстоюватися, якими мають бути аграрна та земельна політика, а також позиція щодо окупованих агресором українських територій.

Останні новини