Аграрна партія вшанувала пам’ять загиблих у Другій світовій війні

Изображение статьи

9 травня по всій Україні члени Аграрної партії взяли участь у церемоніях вшанування пам’яті загиблих з нагоди 74-ї річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. У цей пам’ятний день партійці віддали шану кожному, хто ціною власного життя, захищаючи рідну землю у жорстоких боях з нацистами, виборював свободу.

Так, у парку Слави у Білій Церкві, що на Київщині, представники міської організації Аграрної партії України взяли активну участь у багатолюдному мітингу. Партійці поклали корзину з квітами та червоні гвоздики до Вічного Вогню.

«Минуло вже ціле життя – 74 роки з тієї травневої ночі, коли замовкли останні постріли гармат, настала тиша, прийшов мир, – довгожданий, вистражданий, оплачений найвищою ціною – ціною біди, крові і сліз. Все далі відходять грізні і важкі роки Другої Світової війни, але не згасає наша пам'ять про тих, хто віддав своє життя і захистив рідну землю від ворогів. З великою Перемогою всіх! Миру, добра і благополуччя!» – зазначив голова Білоцерківської міської партійної організації Дмитро Киришун.

Із щирою вдячністю та квітами схилили голови перед священною пам'яттю загиблих голова Варвинської районної організації Микола Гайдай та актив Аграрної партії у Варві.

Також долучилися до заходів з нагоди вшанування подвигу ветеранів та всіх, хто ціною власного життя здобував перемогу і члени Чернігівської міської організації Аграрної партії України. Голова міської парторганізації Роман Абакумов та актив Аграрної партії в Чернігові поклали квіти до Могили невідомого солдата.

«Ми завжди пам'ятатимемо ціну, яку заплатили наші батьки та діди за сьогоднішній мир в Україні, за надану можливість наступним поколінням жити, народжувати і виховувати дітей», – зазначив Роман Абакумов.

Вшанував пам'ять жертв загиблих у Другій світовій війні і голова Сумської організації Аграрної партії України Сергій Карпенко. Очільник сумських партійців-аграріїв взяв участь у покладанні квітів у селі Головашівка та селищі Степанівка Сумського району.

«Світла пам’ять загиблим на фронтах Другої світової. А Україні нинішній – перемоги та миру!» – розповів Сергій Карпенко.

До Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні у місті Ізяслав та селищі Білогір'я члени Хмельницької обласної організації Аграрної партії України привітали учасників війни, вдов, дітей війни та учасників бойових дій на сході України.

Близько 400 людей отримали корисні подарунки та квіти. Партійці також долучилися до фінансування організаційних питань та святкових обідів.

«У ці травневі дні український народ, разом з Європою та світом, вшановує мужність і жертовність тих, хто пройшов палаючими фронтовими дорогами Другої світової війни. День Перемоги назавжди залишиться Днем нашого національного тріумфу, символом героїчного минулого та величі духу захисників. Пам’ятаємо подвиги ветеранів тоді, шануємо тих, хто воює сьогодні за Україну», – закликав голова Хмельницької обласної організації Сергій Іващук.

Останні новини