Денис Марчук вважає, що монополія та корупція створюють негативний клімат для запровадження ринку землі

Изображение статьи

В аграріїв існує надзвичайно сильний страх, що після відкриття ринку або надання права українцям вільно купувати і продавати землю, всю землю скуплять олігархи та монополісти. Однак, щоб цього не сталося потрібно запровадити антимонопольні обмеження, які дають можливість управляти або брати в оренду певну кількість гектарів землі в одні руки, як для фізичних так і юридичних осіб.

Таку думку висловив Денис Марчук, №3 виборчого списку Аграрної партії до Верховної Ради, заступник голови Всеукраїнської Аграрної Ради під час зустрічі з аграріями та жителями Кегичівського району Харківської області.

«Наразі в Україні не можна відкривати ринок землі – це небезпечно. Спочатку в країні необхідно провести роботу з інвентаризації землі, що допоможе вивести земельні угіддя із тіні і встановити справедливу ціну на її оренду чи продаж. На це знадобиться 2-3 роки», – зазначив він.

Денис Марчук впевнений, забезпечити селян високими доходами зможе лише Аграрна партія, оскільки сільське господарство – це перспектива майбутнього України.

Також Денис Марчук разом із головою Харківської обласної організації Аграрної партії, кандидатом у народні депутати Михайлом Золотарьовим зустрівся з медичними працівниками швидкої допомоги та взяв участь у врученні партійних квитків новим членам політичної сили у Кегичівському районі.

«Мені надзвичайно приємно, що до Аграрної партії продовжують приєднуватися люди. Сьогодні можна сміливо сказати, що Аграрна партія є партією простих українців. І у Верховній Раді ми будемо єдиною партією, яка відстоюватиме інтереси простих людей», – наголосив №3 виборчого списку Аграрної партії до ВР Денис Марчук.

Останні новини