«Домовлятися з Росією потрібно на умовах України», – Михайло Поплавський

Изображение статьи

Головне завдання новообраного президента якнайшвидше встановити мир в Україні. Таку думку висловив лідер Аграрної партії Михайло Поплавський в ефірі телеканалу «112 Україна», коментуючи нещодавні перші телефонні переговори Володимира Зеленського та Володимира Путіна.

«Діалог між президентами України та Росії має бути. Сьогодні потрібно домовлятися з Путіним і по телефону, і особисто зустрічатися, і вести активну боротьбу на дипломатичному рівні. Сьогодні на Донбасі продовжують гинути генетичні українці. Скільки вбитих, поранених, покалічених! Українці очікують від новообраного президента миру», - наголосив лідер Агарної партії.

Укладати домовленості з Російською Федерацією про мир на Донбасі потрібно на умовах України.

«У жодному випадку ми не повинні здавати свої національні інтереси. Обов’язково потрібно повернути окуповані території Донбасу і Крим, а також провести обмін полоненими за формулою «всіх на всіх», - наголосив політик.

Михайло Поплавський сподівається, що з призначенням на посаду нового міністра закордонних справ вдасться провести з Росією новий формат переговорів по ситуації на Донбасі за участю президента США Дональда Трампа, прем'єр-міністра Британії Терези Мей, канцлера Німеччини Ангели Меркель і президента Франції Еммануеля Макрона.

Останні новини