Дякую всій великій команді Аграрної партії України, – Олег Корбан

Изображение статьи

Аграрна партія України взяла участь у дострокових парламентських виборах, незважаючи на короткий термін кампанії, партія підтвердила, що має своїх прихильників – простих українців, чиє життя, праця, бізнес пов’язані з рідною землею та аграрною сферою.

Дякую всім партійцям, хто підтримав та своєю позицією, життєвим баченням довів, що не дивлячись на рейтинги - ми маємо власну думку про майбутнє нашої держави та її розвиток. Ми здобули ще один безцінний досвід і яким би можливо прикрим він не став, наша праця на цій точці не закінчується – це точка нового відліку.

Дякую всій великій команді Аграрної партії України, хто брав участь у виборчих перегонах – кандидатам, спостерігачам, довіреним та уповноваженим особам, членам дільничних та окружних виборчих комісій, працівникам штабів, агітаторам, членам місцевих та обласних партійних організацій, а найголовніше - нашим виборцям, які, не зважаючи на активну агітаційну роботу інших політичних сил, віддали перевагу нам.

Попереду місцеві вибори і я впевнений, що закріпимо свої позиції, здобуті Аграрною партією на виборах за останні 3 роки. Прості українці повинні бачити працю своїх кандидатів поруч.

Дякую всім!

Голова виборчої кампанії Аграрної партії України Олег Корбан

Останні новини