«Настав час формувати порядок денний від простих людей», – Володимир Шандра

Изображение статьи

У Верховній Раді наступного скликання Аграрна партія запропонує власний порядок денний, який формуватиметься на основі запитів від простих українців.

Про це повідомив член Президії Аграрної партії України Володимир Шандра на ХХ позачерговому З‘їзді політсили.

«Для чого Аграрній партії потрібен парламент? Для того щоб запропонувати свій порядок денний. Не від олігархічної групи, не від промислових чи аграрних баронів, а від простих людей, які живуть у цій країні, і хочуть для своїх батьків та дітей щасливого життя», - підкреслив партієць.

За його словами, Аграрна партія є партією простих людей. Це новий для України формат політичної сили, яка не має чітко визначеного одного лідера, а складається з авторитетних людей на місцях в кожному регіоні України.

«Сьогодні в нашій політичній силі не один лідер, а як мінімум 50. Якщо говорити про лідерів на місцях, то нині їх більше 4 тисяч, які є в кожному містечку, селищі, селі, - зазначив Володимир Шандра. – Я переконаний, що партія, яка опирається на своїх партійців на місцях, а головне – на простих людей, має бути представлена в парламенті», - додав він.

На наступному З’їзді партії буде затверджена передвиборча програма, яка орієнтуватиметься на підвищення рівня життя кожного українця.

Член Президії наголосив: «На перше місце ми маємо поставити питання подолання бідності. Тут потрібно говорити про соціальні ліфти, грамотну податкову політику, технологічне підвищення продуктивності праці».

Нагадаємо, 22 травня відбувся ХХ позачерговий З‘їзд Аграрної партії України.

Останні новини