Поплавському під силу мир на Донбасі

Изображение статьи

Лідер Аграрної партії України, №1 виборчого списку політсили до Верховної Ради Михайло Поплавський заявив про готовність увійти до контактної групи по врегулюванню конфлікту на Донбасі, бо, на думку політика, він один з небагатьох, хто сьогодні має довіру людей зі Сходу країни.

Про це він сказав в ефірі програми Вечір:LIVE на каналі 112.Україна.

Він зазначив, що його авторитет серед жителів Сходу країни може стати вирішальним в переговорному процесі.

«Я готовий сьогодні вступити в Мінську групу, і разом з Романом Безсмертним вести перемовини. Бо сьогодні у цій групі відсутня комунікація. Комунікація – це коли людину знають і їй довіряють. А довіру не можна купити в магазині. Тому потенціал Поплавського сьогодні можна використати по-максимуму», - зазначив лідер Аграрної партії.

Кандидат в народні депутати наголосив, що з Донбасом його пов’язує юність, творчість та велика любов. А Президенту Зеленському сьогодні потрібно зробити все, щоб мир на Донбасі відбувся: необхідно консолідувати зусилля з усіма політичними силами, які сьогодні працюють в цьому напрямку.

«Я закінчив ПТУ №25 м.Горлівка за спеціальністю машиніст електровозів. Працював у Кіровську машиністом електровозу в шахті. Я знаю Донбас, люблю Донбас і відчуваю Донбас! І це взаємно. Донбас до мене ставиться також з великою любов’ю і шаною. Коли я їздив з турами «Україна понад усе!», то двері в Донецькому оперному театрі розривалися, адже всі йшли на мій концерт, бо я був єдиним українським виконавцем, який приїздив у російськомовний Донбас. Ми своєю справжньою українською енергією і душею заряджали Донбас!» - наголосив Михайло Поплавський.

Останні новини