У день голосування на виборах президента України Аграрна партія провела акцію «Агроконтроль – за чесні вибори»

Изображение статьи

У день голосування на виборах президента України, 31 березня, Молодіжне крило Аграрної партії Хмельниччини на чолі з головою Валентином Лосовським приєдналося до акції обласної організації АПУ «Агроконтроль – за чесні вибори».

31 березня з 7:30 ранку мобільні групи, які складалися з двох-чотирьох людей, здійснювали об’їзд виборчих дільниць. Учасників акції забезпечили розпізнавальною партійною атрибутикою та посвідченнями незалежних кореспондентів-журналістів, статистів-волонтерів.

«Молодіжне крило Хмельниччини взяло участь у акції та своїм активом здійснювало спостереження за виборами у Білогірському, Кам’янець-Подільському, Летичівському, Теофіпольському районах та в місті Хмельницький», – розповів голова Молодіжного крила Аграрної партії Хмельниччини Валентин Лосовський.

Акція проводилася з метою виявлення протизаконних дій та технологій у день волевиявлення громадян.

Таким чином, партійна організація, як спостерігач, виконувала функцію незалежного нагляду за дотриманням демократичного та прозорого виборчого процесу.

Це свідчить про принципове відношення Аграрної партії до проведення дійсно демократичних та чесних виборів президента України.

Останні новини