Українці не повинні знати імен чиновників

Изображение статьи

Нашим громадянам не потрібно шукати винних і сподіватися на чергового месію. Українці повинні наслідувати приклад державного управління цивілізованих країн. Таку думку висловив заступник голови Аграрної партії України, голова Тернопільської регіональної організації АПУ Іван Чайківський під час виступу на ХХ позачерговому З’їзді партії.

«У цивілізованих країнах, мешканці не знають імен ні урядовців, ні мера, чи його заступників, ні начальника їхніх ЖЕКів. Їм цього не треба. Бо все, що стосується людського життя, гідності, безпеки та комфорту, вони отримують, як то кажуть, за замовчуванням. Тільки ми такі заполітизовані, бо всі свої негаразди хочемо пов’язати з якимось прізвищем», – зазначив Іван Чайківський.

На виборах Президента українці показали своє ставлення до тих умов, які їм створювала влада впродовж 27 років.

«Люди голосували проти бідності, подвійних стандартів, корупції, договорняків, проти заробітчанства. Люди хочуть жити вже, а не відкладати своє життя «на потім», – додав партієць.

Саме Аграрна партія – партія простих людей, прагне розбудовувати країну і готова працювати задля покращення добробуту українців. Нашу політичну силу представляють агровиробники, промисловці, інженери, ай-тішники, вчителі, лікарі, управлінці, які готові впроваджувати зміни.

«Ми йдемо в парламент, тому що хочемо жити в країні, де встановлені справедливі правила; закон був один для всіх; запрацювала економіка; щоб в інвесторах ми бачили можливості і потенціал, а не чергові грошові мішки; щоб український чорнозем належав майбутнім поколінням українців; щоб на полях Донбасу та Криму ми бачили сліди від тракторів і комбайнів, а не від танків», – підсумував Іван Чайківський.

Нагадаємо, 22 травня відбувся ХХ позачерговий З‘їзд Аграрної партії України.

Останні новини