Аграрна партія перемагає на виборах в ОТГ

Изображение статьи

Команда Аграрної партії отримує перемогу на виборах в об’єднаних територіальних громадах. За попередніми підрахунками штабу партії, кандидати від політичної сили отримали більше 14% від загальної кількості мандатів. Новими депутатами громад стали майже 200 партійців.

Найбільшу кількість голосів Аграрна партія отримала у Хмельницькій та Волинській областях – тут підтримка виборців становить майже 50%.  На Чернігівщині та Миколаївщині кандидатів від Аграрної партії підтримали більше 20% виборців, у Житомирській області – понад 17%. Партійці Сумської та Київської областей отримали близько 12% від загальної кількості мандатів.

У Чернігівській області під час виборів до ОТГ обрано 30 депутатів від Аграрної партії. Зокрема, кандидати-партійці до Борзнянської міської ОТГ зайняли перше місце серед дев’яти політичних партій, які брали участь у виборах до місцевої ради.

На Хмельниччині кандидатам від Аграрної партії України виборці доручили 15 із 31 депутатських мандатів.

У Сумській області Аграрна партія впевнено займає третє місце, отримавши 15 депутатських мандатів. Виборці Київщини віддали перевагу 13-тьом кандидатам від Аграрної партії України.

Голова виборчої кампанії Аграрної партії Олег Корбан заявляє про безпрецедентну перемогу партійців.

«Виборча кампанія Аграрної партії до об’єднаних територіальних громад була чесною та прозорою. Натомість, найбільші конкуренти, відчуваючи високий рівень підтримки Аграрної партії на місцях, вдавалися до використання брудних технологій. Проти Аграрної партії було кинуто весь арсенал маніпуляцій, і навіть тиск на кандидатів від Аграрної партії», - зазначив Олег Корбан.

За його словами, рівень підтримки Аграрної партії на місцях за останні півроку виріс майже вдвічі.

«Сьогодні Аграрна партія – лідер перегонів. Це говорить про високий рівень підтримки нашої політсили. Вибори в ОТГ - це справжня соціологія, яка показує реальний рейтинг Аграрної партії. 14% людей на місцях довірили долю своїх громад Аграрній партії. Чому? Бо люди знають, що громадам потрібні справжні господарники й ефективні менеджери, якими і є члени Аграрної партії», - наголосив голова виборчої кампанії.

Олег Корбан запевнив: на парламентських виборах Аграрна партія також покаже високі результати.

Нагадаємо, на минулих виборах в ОТГ у грудні 2018 року Аграрна партія посіла третє місце за загальною кількістю переможців по Україні і зайняла першість серед позапарламентських партій. Сьогодні Аграрну партію на місцях представляють більше 5 тисяч депутатів та 200 голів ОТГ.

Останні новини