Аграрна партія України йде на вибори

Изображение статьи

Аграрна партія України братиме участь у виборах в об’єднаних територіальних громадах, які відбудуться 30 червня. Таке рішення було прийнято на ХХ позачерговому З’їзді партії.

Голова АПУ Юрій Крутько зазначив, що політсила готова брати участь у дострокових виборах до Верховної Ради. Однак, сьогодні першочерговим завданням для Аграрної партії є вибори в ОТГ.

«Переде нами великі виклики, проте перемоги на місцях обов’язково переростуть у перемогу на парламентських виборах», – наголосив Юрій Крутько.

Згідно з рішенням позачергово З'їзду керівними органами партії було створено тимчасовий виборчий штаб, який очолив голова Запорізької регіональної організації Аграрної партії України Олег Ніколенко.

Заступник голови партії Олег Корбан зазначив, що вибори в ОТГ є для Аграрної партії першою сходинкою у виборчій плеяді. «Наша мета сьогодні – як мінімум друге місце за кількістю обраних депутатів і голів громад», – наголосив партієць.

Для Аграрної партії такий результат є цілком реальним, впевнений голова Хмельницької обласної партійної організації, керівник фракції Аграрної партії у Хмельницькій обласній раді Сергій Іващук. За його словами, сьогодні політичну силу на Хмельниччині представляють 135 депутатів і троє голів ОТГ. Ними успішно реалізовано соціальні та інфраструктурні проекти, а також створено більше 100 робочих місць по трьох громадах за останні два роки.

«Це є нашою головною відмінністю від інших партій, оскільки ми створюємо робочі місця і несемо соціальну відповідальність за територію, на якій проживаємо. Результати поки що невеликі, але є дуже показовими. Вони демонструють всій країні, чого можна досягати, якщо справжні господарі беруться за справу», – підсумував Сергій Іващук.

Нагадаємо, під час виборів в ОТГ, які відбулися 23 грудня 2018 року, Аграрна партія України впевнено увійшла до трійки лідерів. За загальною кількістю переможців по Україні політсила посіла третє місце і зайняла першість серед позапарламентських партій. Найбільшу підтримку Аграрна партія отримала у Хмельницькій, Тернопільській, Івано-Франківській, Кіровоградській, Київській та Черкаській областях.

Останні новини