«Аграрну партію «обкрадають» у соціологічних дослідженнях», – Денис Марчук

Изображение статьи

Сьогодні соціологія не доходить до села і нав’язує рейтинги виборцям. Про це заявив кандидат у народні депутати, №3 виборчого списку від Аграрної партії Денис Марчук.

«Якщо ж Аграрна партія набере менше ніж 7% на парламентських виборах, це буде означати, що її просто «обікрали». Як обкрадають і зараз у соціологічних опитуваннях. Не думайте, що все вирішено, коли нав’язують кожного дня соціологію для обраних. Вирішуєте саме Ви!» - наголосив Денис Марчук.

За його словами, справжньою сенсацією цих виборів стало приєднання до Аграрної партії двох відомих вихідців із села та справжніх патріотів України Михайла Поплавського та Олега Винника.

«Своїм прикладом вони вкотре довели, що пишаються своїм сільським походженням та готові захищати честь та гідність села в українському парламенті. Михайло Поплавський та Олег Винником разом з Аграрною партією стали на захист тих 10 мільйонів українців, які сьогодні проживають у сільській місцевості», - сказав Денис Марчук.

Аграрна партія сподівається на чесність правоохоронців та пильність міжнародних спостерігачів, котрі не дозволять спаплюжити волевиявлення людей.

За позачерговими виборами народних депутатів, які відбудуться 21 липня 2019 року, стежитимуть 2547 офіційних представників від Аграрної партії.

Останні новини