Алім Міщук: «У суспільстві є запит на порядність»

Изображение статьи

Сьогодні українці шукають в політикумі не нові обличчя, а порядних людей. Таку думку висловив заступник голови Аграрної партії України Алім Міщук в ефірі телеканалу «Наш».

«Ті політики, які сьогодні у владі, у більшості своїй не відповідають критеріям порядності. Тому сьогодні можна говорити, що в суспільстві існує тренд більше на порядність, ніж на нові обличчя. Політичні еліти потрібно міняти. Але разом з тим, до влади мають приходити справжні професіонали, аби Україна не виглядала недолугою в очах світової спільноти», - наголосив Алім Міщук.

Зокрема, він зазначив, що Аграрна партія повністю відповідає новому тренду. Політичну силу представляють нові обличчя, порядні і досвідчені, які є професіоналами, готовими працювати в унісон з потребами суспільства.

«Упродовж останніх 5 років ми прискіпливо слідкували за тим, що відбувалося з парламентськими політичними силами. Поки наші конкуренти помилялися, ми працювали і робили висновки. Сьогодні Аграрна партія має одну з найрозгалуженіших партійних структур. Ми займаємо третє місце серед усіх політичних сил за підсумками виборів в ОТГ», - підкреслив Алім Міщук.

Разом з тим, партієць зауважив, що під час майбутніх парламентських перегонів потрібно бути готовими до реваншу політиків старої формації. Але, на думку Міщука, їм не місце у владі.

«Якщо була приналежність до політичних сил, які заборонені на законодавчому рівні, якщо політична сила приймала антинародні закони та рішення, їм не місце у сучасній політиці», - наголосив заступник голови Аграрної партії України.

Останні новини