«Ми не дамо грабувати країну», – Сергій Іващук

Изображение статьи

Аграрна парті України йде до Верховної Ради, щоб не допустити розкрадання країни та грабунку об’єднаних територіальних громад. Про це заявив голова Хмельницької обласної організації Аграрної партії Сергій Іващук під час з’їзду політсили, який відбувся у неділю, 9 червня, на НСК «Олімпійський».

«Ми втомилися від знущань над українцями. Якщо не ми, то українську землю вкрадуть так, як вкрали заводи, фабрики. Ми хочемо справедливих і чесних законів для всіх, а не «зручних правил гри» для окремих олігархів, які грабують Україну і вивозять свої гроші в офшори», - пояснив Сергій Іващук.

Аграрна партія має шалені успіхи роботи на місцях. Партійці - голови ОТГ -  вже показали успішні результати своєї роботи у Хмельницькій, Житомирській, Чернігівській та інших областях.

«Ми знаємо як повинні розвиватися громади, як може змінюватися Україна. Але в голів ОТГ досі «зав’язані руки». Держава скинула на них соціальну відповідальність, економічні проблеми. Їх примушують закривати школи, лікарні. І дають лише 60% податку на доходи фізичних осіб (ПДФО)», - наголосив партієць.

Аграрна партія у Верховній Раді  боротиметься за те, щоб кошти залишалися на місцях.

«100% ПДВ і ПДФО мають залишатися у громадах. Безперечно, громади мають платити податок на армію. Але ми не допустимо грабунку об’єднаних територіальних громад», -  сказав Сергій Іващук.

Нагадаємо, 9 червня 2019 року Аграрна партія України презентувала виборчий список кандидатів до Верховної Ради, який очолив Михайло Поплавський. Сергій Іващук у виборчому списку йде під номером 8.

Останні новини