Михайла Поплавського обрали лідером Аграрної партії України

Изображение статьи

Відтепер відомий політик очолює не лише виборчий список Аграрної партії до Верховної Ради, але й всю команду політичної сили.

Таке рішення було прийняте на ХХІІ позачерговому З‘їзді Аграрної партії України, який відбувся 14 липня у Києві.

«Щиро дякую Михайлу Михайловичу за підтримку Аграрної партії, активну позицію і небайдужість до рідної неньки України. Його енергетика просякає кожного, хто вірить у майбутнє свого села чи громади. Михайло Поплавський - справжній лідер Аграрної партії. І я впевнений, що 21 липня з його легкої руки 10 мільйонів селян отримають потужне представництво у Верховній Раді. Вітаю з обранням!» - наголосив голова Аграрної партії Юрій Крутько.

Михайло Поплавський вважає, що без представників сільських територій українські парламент і уряд будуть неповноцінними.

«Аграрній країні потрібна Аграрна партія!  Від Аграрної партії має бути прем'єр-міністр, міністр сільського господарства та очільник Аграрного фонду.  Сьогодні йде великий спротив інших політсил, адже нас підтримує українське село! Перемога буде за Аграрною партією!» -  запевнив лідер політсили Михайло Поплавський.

Також під час З’їзду до Аграрної партії долучилися нові обличчя.  27 нових партійців отримали партійні квитки від голови політсили Юрія Крутька.

Останні новини