Перша п’ятірка Аграрної партії розпочала всеукраїнський передвиборчий тур з Одеси

Изображение статьи

15 червня одеський край відвідали лідери виборчого списку Аграрної партії України Михайло Поплавський, Лілія Бортич, Денис Марчук і Анна Мадей.

Вони взяли участь у врученні партійних квитків новим 60-м членам політичної сили, а також привітали з нещодавнім обранням голову обласної організації Олександра Каштанова.

У селі Дачне Біляївського району Одеської області в цей день зібралося чимало жителів. Вони поділилися своїми настроями під час спілкування з кандидатами в народні депутати. «Одесити в розпачі, не хочуть реваншу старих і безперспективних політиків, перефарбованих під нові політичні проекти. Ми не знаємо, якій партії віддати перевагу», - жалілися люди.

За словами лідера виборчого списку Аграрної партії Михайла Поплавського, всеукраїнський тур створювався саме для того, аби донести до максимальноі кількості українців партійні меседжі та принципи, які відстоюватимуть аграріі у Верховній Раді.

«Я веду Аграрну партію до перемоги на парламентських виборах. Чому саме так? Бо я сам, в першу чергу, селянин і аграрій. І разом з підтримкою жителів села ми зможемо виграти бій за українську землю, яка з приходом до влади політичних проектів-одноденок може перетворитися на ресурс для кишень олігархів», - саме так окреслив курс на майбутнє лідер списку Аграрної партії Михайло Поплавський.

«Мені надзвичайно приємно, що до Аграрної партії продовжують приєднуватися люди. Сьогодні можна сміливо сказати, що Аграрна партія є партією простих українців. І у Верховній Раді ми будемо єдиною партією, яка відстоюватиме інтереси простих людей і боротиметься за їхнє щастя і добробут», - звертаючись до присутніх зі сцени, наголосив Денис Марчук, №3 виборчого списку Аграрної партії до ВР, заступник голови Всеукраїнської Аграрної Ради.

Він упевнений у перемозі Аграрної партії на парламентських виборах: «10 мільйонів людей, які проживають у сільській місцевості, і для яких небайдужа доля українського села, повинні мати представництво у головному законотворчому органі країни».

Анна Мадей, №4 виборчого списку, голова Молодіжного крила Аграрної партії, запросила доєднатися нових молодих партійців до проектів, що їх реалізує Молодіжне крило. Всі вони спрямовані на залучення молоді до участі у державних процесах на різних рівнях, в тому числі - і розбудові українського села.

«Уявіть, якщо у кожному селі буде класна лікарня, школа, дитсадок, будинок культури, спортивні майданчики та свій екобазарчик? Скільки людей поміняє задушливе місто на село?
Ми хочемо зробити так, щоб батьки з гордістю передавали управління своїми фермерськими господарствами дітям. Щоб молодь, вивчившись на лікаря чи вчителя, з задоволенням поверталися додому в село. Ми хочемо, щоб місто не уявляло свого життя без села, і годувалися містяни екопродукцією, яку виробляє українське село, аніж тією хімікатно-пластмасовою їжею, якою годують супермаркети», - підкреслила Анна Мадей.

«Аграрна партія останні роки перемагала на місцевих виборах і є третьою політичною силою в Україні за кількістю місцевих депутатів та голів громад. Але не всі місцеві проблеми, на превеликий жаль, можна вирішити, будучи головою сільради чи депутатом. А народні депутати не чують і не враховують думок простих мешканців. Тому Аграрна партія вирішила іти в парламент і ефективно завершити процеси децентралізації», - зазначила №2 виборчого списку, голова фракції Аграрної партії у Чернівецькій обласній раді Лілія Бортич.

Потужний кадровий потенціал, люди, які знають, як змінювати цю країну не на папері, а в реальному житті, величезна підтримка на місцях - за словами Лілії Бортич, це неодмінно приведе Аграрну партію до перемоги на виборах до Верховної Ради.

Останні новини