Сумщина стала восьмим регіоном, який відвідали Михайло Поплавський та Олег Винник

Изображение статьи

Всеукраїнський передвиборчий тур лідера Аграрної партії Михайла Поплавського та українського співака Олега Винника на підтримку політичної сили триває. 16 липня вони відвідали Суми.

Перед початком концерту, який відбувся на головній площі обласного центру – майдані Незалежності – зірки провели брифінг для журналістів Сумщини, під час якого детально обґрунтували своє рішення підтримувати Аграрну партію.

Михайло Поплавський зазначив, що для Аграрної партії земля і люди, які на ній працюють, – це найбільша цінність. І це той основний потенціал, який допоможе оживити економіку всієї країни.

«Я, як генетичний українець, хочу зберегти українські чорноземи, село, людей, які там проживають. Я мрію, щоб жити в селі стало престижно. Парламенту без аграріїв не може бути взагалі, бо Україна – аграрна держава. Ми розпочали тур на підтримку Аграрної партії України, щоб ця політична сила в аграрній країні стала номер один. Ми хочемо, щоб наші села були заможними та процвітаючими», – розповів лідер виборчого списку аграріїв Михайло Поплавський.

Олег Винник переконаний, що Аграрна партія – це єдина партія, яка щиро опікується проблемами простих людей та може змінити їхнє життя на краще.

«Мені хочеться, щоб наша сільська молодь не їхала на заробітки за кордон, а навпаки, хочу щоб українське село стало сучасним та заможним. Тому я підтримую тих, хто йде за свою землю і свою державу! Я підтримую Аграрну партію тому, що мені близька їхня ідеологія», – констатував Олег Винник.

Також під час брифінгу голова Сумської обласної організації Аграрної партії Сергій Карпенко представив своїх однопартійців – кандидатів у народні депутати від Сумщини. Це Оксана Рева (виборчий округ №157), Іван Дейнека (в/о №158), Ігор Маринченко (в/о №159), Дмитро Самофалов (в/о №161), Віктор Сугак (в/о №162).

«У списку Аграрної партії немає земельних баронів, представників холдінгів, всі – люди від землі, які вміють ефективно  господарювати, які багато років поспіль багато власних зусиль докладають до відродження рідних їм сільських територій», – зазначив Сергій Карпенко.

Наступний візит Михайла Поплавського та Олега Винника у межах Всеукраїнського туру на підтримку Аграрної партії України відбудеться 18 липня у місті Бориспіль.

Останні новини