Українці хочуть від держави чіткого плану для вирішення земельних проблем

Изображение статьи

Голова Аграрної партії України Юрій Крутько, перебуваючи на Кіровоградщині з робочим візитом, декілька днів спілкувався із жителями сіл Новоукраїнського району. Людей цікавило все, але найбільше – суспільно-політична ситуація в державі, майбутні парламентські вибори та стратегія Аграрної партії.

Серед проблем, які нині хвилюють простого українця – земельні відносини, стан доріг та якість життя як у містах, так і в сільській місцевості.

Під час спілкування з громадами сіл Кіровоградщини Юрій Крутько зазначив, що наразі Аграрна партія напрацьовує найбільш оптимальний механізм для вирішення земельних проблем, який політична сила зможе втілити у життя, сформувавши у Верховній Раді майбутнього скликання потужну фракцію.

Візит до села Іванівка залишив у голови Аграрної партії теплі спогади та позитивні емоції. Там Юрій Крутько нагородив маленьких переможців конкурсу малюнку «Моя рідна земля» грошовими преміями та пригостив усіх учасників солодощами.

«Пишаюся, що Аграрна партія у Новоукраїнському районі сприяє розвитку патріотизму та української культури серед дітей – майбутнього нашої нації!» – розповів Юрій Крутько.

В ході візиту до села Рівне голова Аграрної партії зазначив важливість постійного діалогу з мешканцями, адже лише під час живого спілкування можна відокремити дійсно важливі для простих українців проблеми, а також обговорити шляхи їхнього вирішення.

«Кожен селянин прагне гідного життя, тому Аграрна Партія України працює над розвитком сільської місцевості. Разом ми сила! Принципова позиція Аграрної партії: владу – громадам, кошти – громадам, землю – громадам», – наголосив Юрій Крутько.

Останні новини