Забезпечити селян високими доходами зможе лише Аграрна партія

Изображение статьи

Завершити реформу децентралізації та працювати над розвитком села – це головні цілі, які ставить перед собою Аграрна партія у новому скликанні Верховної Ради.

Про це у неділю, 9 червня, на з’їзді політичної сили повідомив заступник голови Всеукраїнської Аграрної Ради (ВАР) Денис Марчук, який увійшов до першої п'ятірки списку кандидатів від Аграрної партії на дострокових виборах до Верховної Ради.

«Брати відповідальність для нас не є чимось новим. Останні 5 років ми зосередилися на тому, щоб розвивати громади. Ми побачили велику кількість помилок, які потрібно терміново виправляти. Ми знаємо як допомагати людям», - сказав заступник голови ВАР.

Аграрна партія у парламенті працюватиме над тим, щоб всі без винятку українці відчули реальні переваги децентралізації.

«Ця реформа повинна повноцінно запрацювати. Органам місцевої влади потрібно дати більше повноважень. Громадам потрібно надати право вільно розпоряджатися природними ресурсами, які їм належать», - зазначив Денис Марчук.

Перспектива розвитку села стане другим головним питанням, яке Аграрна партія одночасно вирішуватиме у Верховній Раді.

«Ми вже створили багато робочих місць, і надалі над цим працюватимемо. Ми розвиватимемо інфраструктуру села. Ми запровадимо відновлення пільгової іпотеки молодим фахівцям для житлового будівництва», - додав кандидат у народні депутати від Аграрної партії.

Денис Марчук зазначив, що сільське господарство – це перспектива майбутнього України. Аграрна партія у Верховній Раді  відстоюватиме інтереси малого та середнього бізнесу.

«Сільське господарство  - це велика праця мільйонів людей, які створюють сьогодні більше 20% ВВП країни. Це 35% валютної виручки нашої держави. Чому в цій країні аграрія так низько цінують? Чому лише 1% аграрного ВВП начебто спрямовують для розвитку малого та середнього бізнесу, а він йде на підтримку великих агрокомпаній? Ми повинні це виправити. Країна потребує Аграрну партію!», - завершив Денис Марчук.

Нагадаємо, 9 червня 2019 року Аграрна партія України презентувала виборчий список кандидатів до Верховної Ради, який очолив Михайло Поплавський.

Останні новини