«Молодь потрібно забезпечити робочими місцями та доступним житлом. Працюватиму над цим у Верховній Раді», – Анна Мадей

Изображение статьи

Аграрна партія йде у Верховну Раду з конкретними законодавчими напрацюваннями, щоб забезпечити молодь робочими місцями, доступним житлом і можливостями для самореалізації.

Про це наголосила Анна Мадей, №4 виборчого списку Аграрної партії до Верховної Ради, голова Молодіжного крила, член Президії Політичної ради Аграрної партії України в ефірі одеського телеканалу «Репортер».

За словами Анни Мадей, в Україні взагалі немає молодіжної політики. Є понад 11,5 мільйонів молодих людей віком від 14-ти до 35-ти років, яких держава кинула напризволяще.

«Сьогодні в Україні житла потребує мінімум 1,5 млн молодих сімей. Але у бюджет уряд закладає на будівництво пільгового житла кошти лише на 8-10 квартир на рік! Це в кілька разів менше, ніж влада витрачає на утримання автопарку Кабміну», – зазначила голова Молодіжного крила Аграрної партії.

Вона переконана, що потрібно будувати нову українську економіку, фундаментом якої стане агросектор, що складає 20% ВВП країни та 40% валютної виручки. Тут принципова позиція Аграрної партії – розвиток переробної промисловості.

«Необхідний розвиток переробної промисловості, адже це - робочі місця для молоді в місті та в селі. Переробна промисловість – це додана вартість і реальні надходження як до місцевих бюджетів, так і до загальнодержавного. Цими заробленими коштами на агросекторі, Україна зможе реінвестувати та підняти освіту, медицину, авіабудівництво й всі інші галузі. І, нарешті, наша країна позбудеться іміджу сировинного додатку», – пояснила Анна Мадей.

Зазначимо, що Аграрна партія України напрацьовує законодавчу базу для підтримки малого і середнього бізнесу. Мова йде про пільгове кредитування, пільгове оподаткування, про підтримку фермерів початківців і про багато інших надважливих питань.

За словами Анни Мадей, Аграрна партія України – мікс молодості, мудрості й професіоналізму. Тільки така команда, з новими ідеями та реальними рішеннями, може зробити якісні зміни в країні.

Нагадаємо, 15 червня лідери виборчого списку Аграрної партії України Михайло Поплавський, Лілія Бортич, Денис Марчук і Анна Мадей розпочали всеукраїнський передвиборчий тур. Одещина стала першим регіоном, який відвідали партійці.

Останні новини