Олег Винник підтримав Аграрну партію, бо українське село повинно гідно жити

Изображение статьи

Українській владі не цікаві 10 мільйонів українців, які проживають сьогодні в селі. Можновладців не хвилюють проблеми людей, які зубожіють. Але бідні селяни в аграрній Україні – це ганьба. І цьому повинен прийти кінець.

Таку думку висловив відомий український співак Олег Винник в ефірі одного з телеканалів, висловлюючи свою підтримку на адресу Аграрної партії України.

Він наголосив, що українці – найтерплячіший у світі народ, а влада цим нахабно користується.

«В мене таке враження, що ці 10 мільйонів українців, які проживають у селах, вони абсолютно відділені від влади своєї країни. Владі ніякого діла немає до тих людей, їхніх проблем, - наголосив Олег Винник. - Я ще не бачив у світі жодного такого найтерплячішого народу, як ми. Сьогодні жити в селі – значить бути героєм. Жити в селі, де немає робочих місць, немає гідних умов для нормального життя, де люди живуть на мізерну пенсію – це подвиг».

І хоча відомий співак пишається тим, що він є українцем з села, на його переконання, на такому героїзмі жителів сільських територій потрібно ставити крапку.

«Я би хотів, щоб нарешті терпінню цих людей прийшов кінець. Бо люди повинні гідно жити, тим більше, що в Україні є всі передумови для того, щоб село було заможним», - зазначив співак.

Олег Винник вважає, що Аграрна партія сьогодні – це єдина партія, яка віддає шану українським селянам, щиро опікується проблемами цих людей, а головне – може змінити їхнє життя на краще: «Я підтримую Аграрну партію тому, що мені близька їхня ідеологія. Мені дійсно хочеться, щоб наша сільська молодь не їхала в Європу, а навпаки, наше село стало європейським».

Нагадаємо, на виборах в ОТГ 30 червня перемогла команда Аграрної партії. За попередніми підрахунками штабу партії, кандидати від Аграрної партії отримали більше 14% від загальної кількості мандатів. Новими депутатами громад стали майже 200 партійців.

Голова виборчої кампанії Олег Корбан назвав перемогу Аграрної партії безпрецедентною і наголосив, що результати виборів – «це і є справжня соціологія, яка показує реальний рейтинг Аграрної партії». Він запевнив: на парламентських виборах Аграрна партія також покаже високі результати.

Останні новини